SMART Meeting Pro™
mjukvara för företag

för samarbete och kommunikation i det digitala mötet

SMART Meeting Pro mjukvara för kollaborativa möten

Mjukvara för kraftfulla verktyg i det digitala mötet

Programvaran SMART Meeting Pro™ erbjuder kraftfulla interaktiva verktyg för effektiva möten. I SMART Meeting Pro™ samarbetar ni på en obegränsad arbetsyta med möjlighet att samla och behandla stora mängder information på ett och samma ställe.


Zooma ut för att få överblick, zooma in för att fokusera på detaljer. Alla deltagare arbetar på samma arbetsyta vilket gör det lätt att hålla fokus under mötet.


Enkelheten i mjukvaran, tillsammans med den intuitiva tekniken i hårdvaran, ger ett flöde i samarbetet och en kontakt mellan deltagarna som inte bryts.


Produktblad Pdf, 793 kB.

Övriga dokument

Film

SMART Meeting Pro™ programvara för kollaborativa möten

SMART Board interaktiv touchskärm utrustning för mötesrummet

Din dator blir ett mötesverktyg

Med SMART Interaktiva lösningar arbetar du i miljöer du är van vid, i alla typer av dokument, program och webbsidor. Allt som visas på din datorskärm syns på SMART Board® Pro och styrs från SMART Board® Pro. Spara, dela och återuppta arbetet vid annat tillfälle. Alla resurser är samlade och plockas fram vid behov. 

SMART Ink™ - det digitala bläcket

Med det digitala bläcket SMART Ink™ gör du digitala anteckningar i samtliga dina programvaror, till exempel Microsoft Office, PDF och webbsidor. Du sparar sedan enkelt ner dokumentet i exempelvis en PDF eller Powerpoint — komplett med anteckningarna.


SMART Ink digitalt bläck SMART Board
Flera SMART Board interaktiva skärmar med SMART Meeting Pro

Utöka arbetsytan med fler skärmar

Med SMART Meeting Pro™ får du möjlighet att arbeta med flera sammankopplade SMART Board®. Du kan välja vilket innehåll du vill visa på de olika skärmarna. SMART Meeting Pro™ har stöd för upp till 16 SMART Board®.

Utbildning

Vi säkerställer att investeringen ger önskat reslutat

Branscher

Vad kan SMART tillföra

din bransch?

SMART återförsäljare

Hitta din lokala SMART ackrediterade återförsäljare

Support

Netsmart finns med dig

hela vägen