SMARTKlubben får ny lektionsbank

Ladda hem dina lektioner från gamla lektionsbanken innan den 30 oktober

Äntligen börjar SMARTKlubbens nya lektionsbank bli färdig. Den nya lektionsbanken är mycket bättre på alla sätt och vis, tydligare, mer användarvänlig och du har möjlighet att ladda hem lektioner direkt till ditt lektionsbibliotek i SLS Online eller till din dator som en SMART Notebook-fil. Inom kort kommer lektionsbanken att översättas till svenska.


1. Rädda dina gamla lektioner senast onsdag den 30 oktober

Den gamla lektionsbanken kommer att stängas ner och om du har laddat upp lektioner där som du vill spara måste du ladda hem dem till din dator

SENAST ONSDAG den 30 OKTOBER 2019.


2. Ladda upp lektionerna på nya lektionsbanken

När du har laddat hem dina lektioner från gamla lektionsbanken går du igenom dem och säkerställer att alla funktioner fungerar som de ska och att innehållet fortfarande är aktuellt. Uppdatera lektionerna efter behov och ladda sedan upp dem på den nya banken.

Var noga med att välja land: Sverige och språk: svenska. Om ett par veckor kommer man att kunna söka lektioner efter språk och land.

Lektionerna granskas innan de godkänns och läggs upp.

Se film nedan hur du gör...


3. Logga in med din jobbmejl, Google eller Microsoft

Du loggar in på den nya lektionsbanken med samma mejladress och lösenord som du använder i ditt arbete, Google eller Microsoft. Det är samma login som till SLS Online, så kallat Single Sign On, SSO.


4. Vinn fina priser!

Alla som laddar upp lektioner på den nya lektionsbanken kommer att kunna delta i SMARTKlubbens tävling där vi kommer att lotta ut fina priser. Alla lektioner som du laddar upp från och med idag kommer att räknas med i tävlingen. Ju fler lektioner du laddar upp desto större chans har du att vinna.

Håll utkik efter mer information om tävlingen.


Välkommen till SMARTKlubbens nya lektionsbank >>


Se filmen nedan hur lektionsbanken funkar: